Imsil Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë Zemërbardhë
USD 78.77

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 78.77

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 78.77

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 138.93

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urtësi
USD 78.77

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përkryerje
USD 110.28

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 138.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 78.77

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Humor
USD 100.26

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 110.28

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.79

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 110.28

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO