Inçon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Inch’on është një qytet që rritet me shpejtësi, ideal për plazhet dhe adhuruesit e luleve. Afërsia e tijë me Detin e Verdhë sigurojnë që të ketë shumë plazhe ndërsa klima e nxehtë është ideale për rritjen e luleve. Disa nga varietet që mund të gjenden në Inch’on janë hibiskusët dhe kameliat. Trëndafilat dhe zambakët janë ndër më të preferuarat, posaçërisht për ditëlindje.
Bukuri e Qëndrueshme
USD 65.49

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ngasje
USD 127.05

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 72.04

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 72.04

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Besnikëri
USD 100.86

Besnikëri

24 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 91.69

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 127.05

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E mrekullueshme
USD 100.86

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 100.86

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 72.04

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Qëndrueshmëri
USD 91.69

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

E re
USD 72.04

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 72.04

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 127.05

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pafajësi
USD 127.05

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.04

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 72.04

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.04

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top