Jangju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 80.34

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.34

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fisnikëri
USD 102.25

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.34

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 80.34

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 80.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.70

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.25

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 112.48

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 80.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.62

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Frymëzim
USD 141.70

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO