Joshu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 112.88

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego
USD 80.63

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.63

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 80.63

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ego
USD 80.63

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 112.88

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.20

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.62

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Buzëqeshëse
USD 80.63

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 145.13

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.88

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Flirtim
USD 80.63

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO