Kŏje Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mbrojtje
USD 100.65

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Më Duaj Më Tepër
USD 79.08

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fisnike
USD 79.08

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.08

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 139.47

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.65

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 79.08

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.34

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 110.71

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 79.08

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 71.89

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 143.78

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO