Keizan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 79.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Ego
USD 79.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 139.36

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Nënshtrim
USD 139.36

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përqafime
USD 100.57

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.57

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Rehati
USD 139.36

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.23

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 110.62

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.02

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 71.83

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO