Kimhae Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 72.48

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.73

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Misterioze
USD 101.47

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.73

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 79.73

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 79.73

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 140.61

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 140.61

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Humor
USD 101.47

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 143.51

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 111.62

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 101.47

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO