Kimje Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.91

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Përqafime
USD 102.97

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 80.91

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 113.27

Melodioze

24 Trëndafila

Ego
USD 80.91

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 102.97

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.69

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.97

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.63

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 142.69

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

E shijshme
USD 113.27

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 102.97

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO