Koch'ang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.89

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri Besuese
USD 142.66

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Ego
USD 80.89

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.95

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 142.66

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 142.66

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 80.89

Kthjelltësi

8 trëndafila

Nënshtrim
USD 142.66

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.95

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 145.60

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.25

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 80.89

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO