Koesan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Plot Shkëlqim
USD 79.16

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 79.16

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 139.61

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 139.61

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Urime
USD 110.83

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 79.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 79.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 139.61

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 139.61

Vdes për ty

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.49

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO