Kongju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.71

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mendime Qiellore
USD 142.34

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 80.71

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.71

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 80.71

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shije e Mirë
USD 142.34

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.71

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Magjepsëse
USD 142.34

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 142.34

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.72

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.28

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.99

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO