Kosong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Meritë
USD 101.60

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 79.83

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 79.83

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Ego
USD 79.83

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 79.83

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 140.79

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 140.79

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.60

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Fitore
USD 79.83

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 79.83

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.69

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO