Kuangmjong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Luks
USD 81.02

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 142.88

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 145.83

Mahnitëse

Trëndafila

Ego
USD 81.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 81.02

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 81.02

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 81.02

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Besnike
USD 113.42

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.88

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.11

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.83

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO