Kunsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri Shpirtërore
USD 139.61

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 79.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 100.75

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.16

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 139.61

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Frymëzim
USD 139.61

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.48

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 79.16

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E shijshme
USD 110.82

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 139.61

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO