Chat with us, powered by LiveChat

Kunwi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 105.40

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 102.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 76.89

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 75.28

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rini
USD 102.26

Rini

Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 104.92

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 76.89

Pranim Dashurie

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 74.00

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 120.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 75.28

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mbyllje Hesapi
USD 104.92

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kënaqësi
USD 123.74

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO