Kuri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.99

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Paç Fat
USD 72.72

Paç Fat

12 Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 79.99

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 141.07

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Ego
USD 79.99

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 101.81

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 141.07

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

E shijshme
USD 111.99

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E mrekullueshme
USD 111.99

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.07

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.81

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Bukuri Shpirtërore
USD 141.07

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO