Masan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.26

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shije e Mirë
USD 143.31

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 81.26

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 103.42

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Thashethemëse
USD 146.26

Thashethemëse

72 Trëndafila

Pritshmëri
USD 81.26

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 81.26

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 81.26

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Nënshtrim
USD 143.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 103.42

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 146.26

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.76

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO