Miryang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.92

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Arratisu Me Mua
USD 79.92

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 140.95

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 79.92

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 79.92

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 79.92

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 101.72

Misterioze

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 140.95

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 140.95

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 140.95

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 140.95

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 140.95

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO