Mopo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Modesti
USD 79.40

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.40

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 111.16

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 140.03

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

E hirshme
USD 79.40

E hirshme

Karafila , trëndafila

Ego
USD 79.40

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 101.05

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Nënshtrim
USD 140.03

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.05

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 142.92

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 111.16

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.40

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO