Munsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.31

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Elegante
USD 72.10

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 139.87

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 139.87

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

E ëmbël
USD 79.31

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ego
USD 79.31

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 79.31

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 79.31

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 139.87

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.87

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.93

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.75

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO