Naesŏ Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.70

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mashtrim
USD 80.70

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 80.70

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 102.71

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 142.33

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 142.33

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.71

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Joshje Sekrete
USD 102.71

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.27

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 112.98

Bashkim

24 trëndafila

E shijshme
USD 112.98

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 80.70

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO