Naju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.64

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rehati
USD 140.46

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Ego
USD 79.64

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 79.64

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 79.64

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 140.46

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 111.50

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Humor
USD 101.36

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Origjinale
USD 111.50

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 111.50

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.35

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 111.50

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO