Namwŏn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.24

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Optimizëm
USD 72.94

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 141.51

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 80.24

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.24

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 80.24

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.24

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 112.33

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 141.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.12

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Gazmore
USD 80.24

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO