Namyangju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.71

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Tërheqje
USD 140.58

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Strehim
USD 140.58

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 111.59

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 79.71

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 140.58

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 79.71

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 72.46

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 79.71

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
E re
USD 79.71

E re

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.71

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Nënshtrim
USD 140.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO