Nonsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.13

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsëse
USD 143.08

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 81.13

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 103.25

Misterioze

12 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 103.25

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Festim
USD 143.08

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 143.08

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.25

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kapem Pas Teje
USD 81.13

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 146.03

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.58

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pranim
USD 81.13

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO