Osan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Admirim i Fshehtë
USD 139.36

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Modesti
USD 79.02

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 139.36

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 79.02

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.36

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.57

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kënaqësi
USD 139.36

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 79.02

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.24

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 110.63

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO