...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.61

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 102.60

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Forcë
USD 102.60

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 80.61

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Pranim
USD 80.61

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Fisnike
USD 80.61

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.61

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Meritë
USD 102.60

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

E hirshme
USD 80.61

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.17

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.60

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 112.86

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO