Pohang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Gazmore
USD 78.84

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Më Duaj Më Tepër
USD 78.84

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Vetmi
USD 110.37

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 78.84

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Krenare
USD 71.67

Krenare

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 139.04

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.34

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Rini
USD 78.84

Rini

Trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.91

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 110.37

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Ashpërsi
USD 78.84

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Puthje
USD 110.37

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO