Poryŏng Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.91

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shije e Mirë
USD 140.94

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 101.71

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.91

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 140.94

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Kujtime Të Hirshme
USD 79.91

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 140.94

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 140.94

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.71

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 79.91

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 79.91

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.84

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO