Pubal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 79.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Optimizëm
USD 71.84

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.58

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

E re
USD 79.03

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.38

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.25

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 110.64

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 110.64

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.03

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 71.84

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO