Puyŏ Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.54

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E këndshme
USD 112.75

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Besnike
USD 112.75

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 142.04

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Ego
USD 80.54

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 80.54

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 80.54

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 142.04

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.50

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 144.97

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.75

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 102.50

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO