Sŏnghwan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.15

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shije e Mirë
USD 141.35

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Ego
USD 80.15

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.35

Nënshtrim

24 Trëndafila

E këndshme
USD 112.21

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 102.01

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 144.27

Mahnitëse

Trëndafila

Humor
USD 102.01

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.27

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 141.35

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E shijshme
USD 112.21

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.15

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO