Sŏnsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.30

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Urtësi
USD 80.30

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 112.43

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.30

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 80.30

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Nënshtrim
USD 141.63

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.21

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.55

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.43

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 112.43

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 80.30

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 73.00

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO