Sŏsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 72.03

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.23

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Zonjë e Bukur
USD 79.23

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 79.23

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Entuziaste
USD 79.23

Entuziaste

Trëndafila

Ego
USD 79.23

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 139.74

Serenatë

Orkid

Pavdekshmëri
USD 79.23

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 79.23

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 139.74

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 139.74

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.84

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO