Samch’ŏk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.55

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shikim i Shpejtë
USD 142.07

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Ego
USD 80.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 80.55

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Nënshtrim
USD 142.07

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.52

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 80.55

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Madhështore
USD 142.07

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Rini
USD 80.55

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 145.00

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 80.55

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 112.78

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO