Birthday


Ashpërsi
USD 82.67

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 115.74

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 105.22

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 145.81

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 82.67

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 115.74

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 145.81

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 115.74

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 148.81

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 145.81

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 82.67

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 115.74

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 148.81

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 82.67

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 115.74

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 82.67

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 75.16

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 82.67

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 82.67

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 115.74

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 82.67

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 75.16

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 82.67

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 115.74

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top