Sympathy


Përqafime
USD 104.73

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 145.12

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 104.73

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 82.29

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 82.29

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 115.20

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 82.29

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 145.12

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 82.29

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 104.73

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 104.73

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 115.20

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 82.29

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 82.29

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 145.12

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 149.61

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 74.81

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 82.29

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 115.20

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 115.20

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 145.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 104.73

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 82.29

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 82.29

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top