Sinan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.76

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Qejf
USD 140.66

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Ego
USD 79.76

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 111.66

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Mbyllje Hesapi
USD 101.51

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 111.66

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 101.51

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Nënshtrim
USD 140.66

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.51

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Delikate
USD 79.76

Delikate

12 Trëndafila

Madhështore
USD 140.66

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.56

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO