Sinhyŏn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Admirim i Fshehtë
USD 141.38

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ego
USD 80.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 80.16

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Humor
USD 102.03

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Puthje
USD 112.23

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 141.38

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Pafajësi
USD 141.38

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Rrezikojmë
USD 80.16

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.03

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

E përjetshme
USD 80.16

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO