Sokch’o Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.33

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Pafajësi
USD 141.68

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Ego
USD 80.33

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.68

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shpresë
USD 80.33

Shpresë

Gerbera

Humor
USD 102.24

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 112.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.60

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.47

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 112.47

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

E paharrueshme
USD 80.33

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 73.03

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO