Songnam Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpërblim Për Mirësi
USD 141.33

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 78.52

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Meritë
USD 99.93

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 78.52

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Ego
USD 78.52

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Respekt
USD 109.93

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 78.52

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 138.48

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 99.93

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 78.52

Përsosmëri

6 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.33

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 109.93

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO