Suigen Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 78.80

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Përshtypje Që Zgjat
USD 138.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.84

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 78.80

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 78.80

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Ego
USD 78.80

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 78.80

Përsosmëri

6 Trëndafila

Nënshtrim
USD 138.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

E shijshme
USD 110.32

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 78.80

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Humor
USD 100.29

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.84

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO