T’aebaek Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.34

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuria e përgjegjshme
USD 81.34

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Ego
USD 81.34

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 81.34

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 113.88

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 81.34

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 143.46

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.53

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri e Braktisur
USD 143.46

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 146.42

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje
USD 103.53

Joshje

12 Trëndafila

E shijshme
USD 113.88

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO