Tangjin Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Qëndrueshmëri
USD 103.11

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 145.83

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 147.30

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 113.42

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Ego
USD 81.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 81.02

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 81.02

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Krenare
USD 73.65

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 113.42

Përkryerje

24 Trëndafila

Nënshtrim
USD 142.88

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.11

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO