Tenan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.13

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Kujtime Të Hirshme
USD 81.13

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Moderne
USD 81.13

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Ego
USD 81.13

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 143.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.26

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 146.04

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.59

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 81.13

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 73.76

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 147.51

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 81.13

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO