Tonghae Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.19

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Thellësisht e Dashuruar
USD 79.19

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dëshirë
USD 139.66

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 139.66

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 110.86

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 79.19

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 139.66

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Joshje
USD 100.79

Joshje

12 Trëndafila

Ego
USD 79.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 110.86

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 139.66

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.79

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO