Ulsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Shenjtë
USD 141.38

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 141.38

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 80.16

Shpresë

Gerbera

Ashpërsi
USD 80.16

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Ego
USD 80.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Joshje
USD 102.02

Joshje

12 Trëndafila

Kënaqësi
USD 141.38

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.02

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 80.16

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.29

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO