Ungsang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.43

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 80.43

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 144.78

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 112.61

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pajtim
USD 141.86

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 141.86

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 141.86

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Humor
USD 102.37

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Respekt
USD 112.61

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 144.78

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshëse
USD 80.43

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E shijshme
USD 112.61

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO