Vijongbu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.55

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Tërheqje
USD 142.07

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Paç Fat
USD 73.23

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 80.55

Buzëqeshëse

Trëndafila

Melodioze
USD 112.78

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 145.00

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 80.55

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 112.78

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.07

Nënshtrim

24 Trëndafila

Luks
USD 80.55

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 102.52

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO