Vonju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.82

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 79.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 79.82

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.82

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 140.77

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 140.77

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 101.58

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Delikate
USD 79.82

Delikate

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.67

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 111.74

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E shijshme
USD 111.74

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 79.82

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO